Pozvánka do divadla

Obec Malé Kyšice pořádá v neděli 1. října 2017 zájezd do divadla Studio DVA v Praze na představení „Šíleně smutná princezna“. Začátek představení je ve 14.00 hodin.

Na uvedené představení je možné využít slevy 50 % na vstupném pro děti do 14 let (včetně) – nárok na slevu se prokazuje při vstupu do divadla jakýmkoli platným dokladem s datem narození (např. žákovskou knížkou). Sleva platí při nákupu min. 1 vstupenky za plnou cenu pro doprovod. Na jednu dospělou osobu je možné zakoupit nejvýše čtyři dětské vstupenky se slevou. Z důvodu zjištění zájmu o tyto dětské vstupenky žádáme občany o závazné objednání počtu vstupenek (dětských i dospělých) a zaplacení zálohy na vstupenky (100,- Kč za dětskou vstupenku, 200,- Kč za dospělou), a to do 28. srpna 2017 v úředních hodinách na obecním úřadu.

Cena vstupenky včetně dopravy autobusem z Malých Kyšic a zpět bude činit 600,- Kč za dospělou osobu a 300,- Kč po slevě za dítě. Bližší informace k platbě, vyzvednutí vstupenek a dopravě budou zveřejněny později.

Translate »